Hayat Yayınları Üye Girişi Sepetim 0

BAŞARI EVDE BAŞLAR

Davut Can

"  "

ISBN : 9786051512273
Barkod : 9786051512273
Marka : Hayat Yayınları
Yayınevi : Hayat Yayınları
Kitap Türü : Aile Çocuk Eğitimi
Sayfa Sayısı : 304
Kitap Dili : Türkçe
Kapak Rengi : CMYK
Kapak Gramajı : 230
En ve Boy : 13,5X21 mm
Selefon Türü : MAT SELEFON
Stok Durumu : Stokta Yok

Ürün en geç 24 Ekim 2024 Perşembe günü kargoda.

₺250,00

Ürün stoklarımızda bulunmuyor
Hayat Yayınları
 
Birçok anne-baba gibi “ÇOCUĞUM ZEKİ AMA DERS ÇALIŞMIYOR” mu diyorsunuz?

Hayatta başarılı olanlar, geçmişteki başarılarına bakarak özgüven kazanıp iyi bir motivasyonla çalışanlardır. Başarısız olanlar ise geçmişteki başarısızlıklarına bakıp ümitsizliğe düşerek, özgüvenini kaybedenlerdir.

Çocuğun “çalışkan” sıfatını alması için bilhassa ilkokulda elinden geleni yapması gerekmektedir. Eğer bunu yapmazsa, telafisi hemen hemen mümkün olmayan bir yola girmiş olur. Unutmayın, çocuk zamanının 1/3’ünü okulda, geriye kalan 2/3’ünü de evde ve sosyal çevresinde geçirir. Dolayısı ile çocuğun başarısında ailenin önemi daha fazladır.

İşte bu kitapta, “Çocuğumuzun başarılı olması için anne-baba olarak neler yapabiliriz?” sorusuna cevaplar bulacak, “Bir kitap okumakla, çocuğumun başarısının bu kadar değişeceğini hiç beklemezdim.” diyeceksiniz.



Birçok anne-baba gibi “ÇOCUĞUM ZEKİ AMA DERS ÇALIŞMIYOR” mu diyorsunuz?Hayatta başarılı olanlar, geçmişteki başarılarına bakarak özgüven kazanıp iyi bir motivasyonla çalışanlardır. Başarısız olanlar ise geçmişteki başarısızlıklarına bakıp ümitsizliğe düşerek, özgüvenini kaybedenlerdir. Çocuğun “çalışkan” sıfatını alması için bilhassa ilkokulda elinden geleni yapması gerekmektedir. Eğer bunu yapmazsa, telafisi hemen hemen mümkün olmayan bir yola girmiş olur. Unutmayın, çocuk zamanının 1/3’ünü okulda, geriye kalan 2/3’ünü de evde ve sosyal çevresinde geçirir. Dolayısı ile çocuğun başarısında ailenin önemi daha fazladır.İşte bu kitapta, “Çocuğumuzun başarılı olması için anne-baba olarak neler yapabiliriz?” sorusuna cevaplar bulacak, “Bir kitap okumakla, çocuğumun başarısının bu kadar değişeceğini hiç beklemezdim.” diyeceksiniz.


0%