Hayat Yayınları Üye Girişi Sepetim 0

"  "

ISBN : 9786051512808
Barkod : 9786051512808
Marka : Hayat Yayınları
Yayınevi : Hayat Yayınları
Kitap Türü : Kişisel Gelişim
Sayfa Sayısı : 288
Kitap Dili : Türkçe
Kapak Rengi : CMYK
Kapak Gramajı : 230
En ve Boy : 13,5X21 mm
Selefon Türü : MAT SELEFON
Stok Durumu : Stokta Yok

Ürün en geç 24 Ekim 2024 Perşembe günü kargoda.

₺250,00

Ürün stoklarımızda bulunmuyor
Hayat Yayınları
 
Ahlaki zekâ prensipleri yaşanmış olay ve örneklerle desteklenmiş ve karşımıza hikâye tadında rahatça okunan bir eser çıkmış.

Mehmet Ali Bulut



“Ahlaki Zekâ” değerler eğitiminin okuması kolay ve eğlenceli bir hali.

“Ahlaki Zekâ” erdemli ve isabetli davranışların nasihate dayalı format yerine insan vicdanı ve zekâsının bir gereği olarak takdim edilebileceğini gösteriyor.

Prof. Dr. Yunus Çengel



“Ahlaki Zekâ” içerik ve konu itibariyle günümüz Türkiye’sinin kanayan yarasına merhem olabilecek nitelikte. Eğitim sisteminin çarpıklığı ve kişisel gelişim furyasının bencilliğine karşı nasıl bir tavır takınılması gerektiğini anlatıyor. Bir nevi örnek insan portresi çiziyor bizlere. Konuların eleştirel olması ve kültürel değerlerimizin ekseninde dönmesi itibariyle Türk insanının kolayca benimseyebileceği bir kitap. NLP rüzgârına karşı güçlü bir kalkan niteliğinde.

Muhammed Enes Bayrak



Yazar, ilk Türkçe kitabıyla hedefi on ikiden vurmuş. Sade anlatımıyla, günlük örnekleriyle, tespit ve analizleriyle ihtiyacımız olan konuları isabetle dikkatimize sunmuş.

Uğur Canbolat



Ahlaki zekâ prensipleri yaşanmış olay ve örneklerle desteklenmiş ve karşımıza hikâye tadında rahatça okunan bir eser çıkmış.                    Mehmet Ali Bulut“Ahlaki Zekâ” değerler eğitiminin okuması kolay ve eğlenceli bir hali. “Ahlaki Zekâ” erdemli ve isabetli davranışların nasihate dayalı format yerine insan vicdanı ve zekâsının bir gereği olarak takdim edilebileceğini gösteriyor.                                                                               Prof. Dr. Yunus Çengel“Ahlaki Zekâ” içerik ve konu itibariyle günümüz Türkiye’sinin kanayan yarasına merhem olabilecek nitelikte. Eğitim sisteminin çarpıklığı ve kişisel gelişim furyasının bencilliğine karşı nasıl bir tavır takınılması gerektiğini anlatıyor. Bir nevi örnek insan portresi çiziyor bizlere. Konuların eleştirel olması ve kültürel değerlerimizin ekseninde dönmesi itibariyle Türk insanının kolayca benimseyebileceği bir kitap. NLP rüzgârına karşı güçlü bir kalkan niteliğinde.Muhammed Enes BayrakYazar, ilk Türkçe kitabıyla hedefi on ikiden vurmuş. Sade anlatımıyla, günlük örnekleriyle, tespit ve analizleriyle ihtiyacımız olan konuları isabetle dikkatimize sunmuş.Uğur Canbolat


0%